Muut tuotteet

UUTUUSTUOTE: Tuoksukoriste

Tuoksukoriste on saippuasta ja koristehelmistä käsityönä valmistettu, ripustettava koriste vaatekaappiin, vaatehuoneeseen, vintille, makuuhuoneeseen, wc:en tai mihin tahansa, missä haluat hyvän tuoksun tuulahtavan.

Saippua on SLS vapaata glyseriinisaippuaa, johon on lisätty runsaasti väriä ja tuoksua. Tuoksu säilyy saippuassa pitkään, ja tuulahtaa tuotetta nuuhkaisemalla tai heilauttamalla. Tuoksu ei siis löyhkää vaan sivahtaa sopivasti nenään.

Koristeita on saatavana eri muotoisina, mm. Lammas, Viktoriaaninen sydän ja pyöreä Nappi. Tuoksut ovat Joulu, Laventeli, Havu ja Puhdas pyykki. Uusia ihania, erivärisiä tuoksulampaita on tulossa keväällä 2019! Koristeet on pakattu läpinäkyvään pussiin, joka hävitettäessä kelpaa energiajätteeksi tai muovikierrätykseen. Pussi on suljettu lahjapakettitarralla. Todella kiva ja yllättävä lahja ystävälle tai itselle.

Tuoksun hälvettyä tuotteeseen kuuluvan ripustusnarun voi laittaa muovinkierrätykseen. Puuhelmet voit käyttää uudelleen tai laittaa polttokelpoiseen jätteeseen. Saippuan voit käyttää hyvän tuoksuisena käsisappuana.

Hinta: 19 eur/kpl.

Tarjous markkinoilla 3 kpl yhteensä 52 eur.

Selänraaputin ”Harvahammas”

Puuvarsi on valmistettu kotimaisesta männystä. Raaputtimen hampaat ovat Indonesialaista rottinkia. Ripustuslenkki on nahkaa tai kotimaista, vahvaa paperinarua. Harvahammas on erinomainen lahjaidea kaikille, joilla selkä tuppaa kutiamaan, eikä itse ihan yllä raaputtamaan!

Varren pituus n. 35 cm. Hampaiden pituus vaihtelee 1-2 cm. Värivaihtoehdot ovat Pronssi (värimaali), Kelo (harmaa puuvaha) ja Kuusi (vaalea puuvaha). Joulumyynnissä nyt puuvalmiita (puun värisiä), vihreitä, punaisia ja hopean värisiä  Harvahampaita. Tilaustyönä on mahdollista saada muita värejä, tilausvärin lisähinta on 3 € /väri.

Hinta: 10 € /kpl

UUTTA! Nyt saatava lisäosa selänraaputtimeen: solumuovista muotoillun pyöreän lisäosan avulla saat kätevästi ja helposti levitettyä rasvaa tai kipugeeliä niskaan, hartioihin ja selkään. Lisäosa on hygieeninen. Se on helppo asettaa paikoilleen hampaiden ympärille ja irroittaa pesua varten. Lisäosan voit pestä lämpimällä vedellä ja saippualla ja se myös kuivaa nopeasti. Hävitettäessä sde kuuluu muovin kierrätykseen. *Kuva tulossa

Hinta: 7 e /kpl

 

TARJOUS!

* 3 kpl Harvahammas-selänraaputtimia 25 €

* Selänraaputin ja selänrasvaukseen sopiva lisäosa yhteishintaan 15 € /kpl

* 3 kpl raaputtimia lisäosineen 40 €

 

 

 

Tilausohjeet löydät yhteystiedot sivulta. Valmiiksi tehtyjä tuotteita voit ostaa myös suoraan paikanpäältä, tulevat myyntipaikat löydät sivun alareunasta.

Hinnat sisältävät alv:n 0% (näkövammaiskäsityötä). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.