Etusivu

Tervetuloa tutustumaan kotimaiseen näkövammaiskäsityötarjontaani!

Teen käsityönä kaikenlaisia koreja kotimaisesta kierrätysmuovista Paimiossa. Käytän koreissani ekologisesti turvattuja, kotimaisia kierrätysmateriaaleja ja muita kotimaisia raaka-aineia. Valmistan kaikki korini ja käsityöni itse.

Myyntipaikkakalenterini löydät sivun alareunasta. Myyntitoreillani on aina tarjouksia ja mahdollisuus hienoiseen tinkaamiseen! Tuotteitani voit ostaa myös tilaamalla valmiita tuotteita Yhteystiedot-sivulta löytyvien yhteystietojen tai Yhteydenotto-lomakkeen kautta. Voit tilata omien mittojesi mukaisen korin omissa lempiväreissäsi!

 

UUTTA!

Syksyllä 2018 valikoimiini on tullut kaksi täysin uuttaa tuotetta mm. paljon kysytty apuväline selän rasvaamiseen! Tule toreille tutustumaan tai tilaa sivuiltani Yhteydenotto-lomakkeen kautta. Toinen, paljon kivaa palautetta saanut tuoksuva tuote on nyt saatavilla. Tuoksukoristeela raikastat vaatekaapin, wc:n tai minkä tahansa hyvää tuoksua kaipaavan paikan. Lisätietoa uutuuksista löydät Muut tuotteet-sivulta.

Puunkantokorit, lahjakorit, ostoskorit sekä omena-, sieni- ja marjakorit aina hyödyllinen ja kiva tuliainen!

Tervetuloa tutustumaan ja hypistelemään tuotteitani ihan omin käsin myyntipaikoilleni, tai erikseen sopimalla työpajalleni Paimioon!