Etusivu

Tervetuloa tutustumaan kotimaiseen näkövammaiskäsityötarjontaani!

Teen Paimiossa monenlaisia ja kokoisia koreja käsityönä kotimaisesta kierrätysmuovipäreestä. Käytän koreissani ekologisesti turvattuja, kotimaisia kierrätysmateriaaleja ja muita kotimaisia raaka-aineia. Valmistan kaikki korini itse.

Myyntipaikkakalenterini löydät sivun alareunasta. Myyntitoreillani on aina tarjouksia ja mahdollisuus hienoiseen tinkaamiseen! Tuotteitani voit ostaa myös tilaamalla valmiita tai mittatilaustuotteita Yhteystiedot-sivulta löytyvien yhteystietojen tai Yhteydenotto-lomakkeen kautta. Voit tilata myös omien mittojesi mukaisen ja mallisen korin vaikka omissa lempiväreissäsi!

 

UUTTA!

Uusi verkkokauppa tulossa keväällä 2020. Voit tilata pian tuotteitani suoraan verkkokaupastani. Ole hyvä, ja käytä vielä toistaiseksi sähköpostia tai svuiltani löytyvää yhteydenottolomakkettaa sähköisiin ostoksiin sivuiltani!

Valikoimiini on tullut uusia tuotteita mm. paljon kysytty apuväline selän rasvaamiseen! Tule toreille tutustumaan tai tilaa sivuiltani Yhteydenotto-lomakkeen kautta. Lisätietoa uutuuksista löydät Muut tuotteet-sivulta.

Puunkantokorit, lahjakorit, ostoskorit, grillikorit sekä omena-, sieni- ja marjakorit aina hyödyllinen lahja, tai kiva tuliainen!

Tervetuloa tutustumaan ja hypistelemään tuotteitani ihan omin käsin myyntipaikoilleni, tai erikseen sopimalla työpajalleni Paimioon!