Etusivu

Tervetuloa tutustumaan kotimaiseen näkövammaiskäsityötarjontaani!

Teen Paimiossa monenlaisia ja kokoisia koreja käsityönä kotimaisesta kierrätysmuovipäreestä. Käytän koreissani ekologisesti turvattuja, kotimaisia kierrätysmateriaaleja ja muita kotimaisia raaka-aineia. Valmistan kaikki korini itse.

Myyntipaikkakalenterini löydät sivun alareunasta. Myyntitoreillani on aina tarjouksia ja mahdollisuus hienoiseen tinkaamiseen! Tuotteitani voit ostaa myös tilaamalla valmiita tai mittatilaustuotteita Yhteystiedot-sivulta löytyvien yhteystietojen tai Yhteydenotto-lomakkeen kautta. Voit tietysti tilata omien mittojesi mukaisen, kokoisen ja värisen korin!

 

VINKKEJÄ HYÖDYLLISIIN LAHJA- JA JOULUHANKINTOIHIN!

Nyt myynnissä myös muiden suomalaisten näkövammaisten tekemiä saunaharjoja, tiskiharjoja ja pulloharjoja, joissa harjakset luonnonkuitua. Lisää tietoa löytyy Muut tuotteet-sivulta.. Erinomainen lahjavinkki!

Valikoimissani nyt myös paljon kysytty apuväline selän rasvaamiseen! Tule toreille tutustumaan tai tilaa sivuiltani Yhteydenotto-lomakkeen kautta. Lisätietoa uutuuksista löydät Muut tuotteet-sivulta.

Uusi verkkokauppa tulossa keväällä 2020. Voit tilata pian tuotteitani suoraan verkkokaupastani. Ole hyvä, ja käytä vielä toistaiseksi sähköpostia tai svuiltani löytyvää yhteydenottolomakkettaa sähköisiin ostoksiin sivuiltani!

Puunkantokorit, lahjakorit, ostoskorit, lemmikkien korit, sieni- ja marjakorit aina hyödyllinen lahja, tai kiva tuliainen!

Tervetuloa tutustumaan ja hypistelemään tuotteitani ihan omin käsin myyntipaikoilleni, tai erikseen sopimalla työpajalleni Paimioon!