Viskat ja patasudit

Viskat

Viska on vanha, perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu huiska, jolla saa kätevästi esimerkiksi muruset pöydältä, lemmikkien karvoja kodin tekstiileistä ja matoista, lumet parvekkeen kaiteilta tms. Viska on myös kaunis koristeena keittiössä, mökillä, saunakammarissa tai ulko-oven pielessä. Materiaaleina käytän kellertävää riisinjuurta ja riisinolkea, tumman ruskeaa bassinaa sekä nk. valkokuitua, joka on pehmeä ja sopii esimerkiksi leivontapöydän puhdistukseen. Nämä kuitumateriaalit tulevat kauko-idästä; sidontanarut tulevat Suomesta.

Viskaa teen pääasiassa kahta kokoa: n. 35 cm korkeus ja n. 17 cm korkeus. Tilaustyönä on mahdollista saada korkeampaakin mallia esimerkiksi riisin oljesta valmistettu mattohuiska (max. n. 45 cm).

Hinnat:

  • mattohuiska 25 €
  • iso viska 22 €
  • pieni viska 15 €

Patasuti, grillipesin ja juurespesin

Materiaalit bassina ja riisin juuri sopivat grillin ja valurautapannujen puhdistukseen, juuresten pesuun jne. Koot ja muodot vaihtelevat, ja voit tilata tuotteen haluamasi mallisena. Maksimikorkeus on 35 cm.

Valkokuidusta valmistettu viska ja patasuti sopivat pehmeyttä vaativiin puhdistustöihin, kuten leivontapöydän puhdistamiseen, tai vaikkapa partavaahdon levittämiseen. Patasudit sopivat myös keittiön koristerekvisiitaksi.

Hinnat:

  • patasuti 8 €
  • grillipesin/juurespesin (korkeampi malli) 12 €

 

 

Tilausohjeet löydät yhteystiedot sivulta. Valmiiksi tehtyjä tuotteita voit ostaa myös suoraan paikanpäältä: tulevat myyntipaikat löydät sivun alareunasta.

Hinnat sisältävät alv:n 0% (näkövammaiskäsityötä). Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.